top of page

Почистване на дома

Домът е мястото, където прекарваме най- много време с любимите си хора, но домашната прах е сред основните причинители на алергии. Нечистотиите, микробите, плесента и мухъла могат да са основен фактор за влошено здравословно състояние.
Clean Lux Afrodita ще осигури най-ефективното професионално почистване с надеждни, специално обучени и доверени служители, след което Вашето жилище ще бъде свежо, приятно и здравословно място за живеене.
За да се погрижите за уюта, комфорта и хигиената, за да осигурете повече свободно време за общуване и пътуване с любимите си  хора, за да се насладите на свободното си време, ние предлагаме различни пакети за почистване.
 
Пакетите за почистване включват следните дейности:
 
  • Паропочистване. Малко от фирмите, опериращи в сферата на почистването могат да изпълнят тази услуга. Нашият екип подхожда с особено внимание към тази специфична операция, постигайки резултати, надхвърлящи дори най-смелите очаквания. Това е ненадминат метод за почистване на санитарни помещения и кухни. Почиствайки с пара, се постига полиране, дезинфекция и трайно отстраняване на бактерии, прахови акари, мазни наслоявания, микроорганизми и стари следи от химични препарати.
  • Основно почистване. Това е еднократна услуга, включваща почистване на цялото жилище – почистване на прозорци, пране на мека мебел, почистване на подови настилки /твърди и меки/, почистване и дезинфекция на санитарни помещения и кухни.
  • Почистване след ремонт. Еднократна услуга, включваща задълбочено почистване на цялото жилище с особено внимание към най-силно замърсените повърхности след  ремонтните дейности – обезпрашаване на помещенията, премахване на следи от боя и мазилка, почистване на прозорци, почистване на твърди подови настилки, почистване на санитарни помещения и кухни. При наличие на обзавеждане пране на мека мебел, мокети и килими, почистване на секции и шкафове.
  • Абонаментно почистване. За тази услуга се изготвя индивидуална        оферта в зависимост от предпочитанията на клиента, заявените услуги и периодичността им. Пълният списък можете да видите в раздел цени.
  • Услуги по избор. Клиентите могат да подберат услуги от нашата ценова листа, според нуждите си.
Оставяме една следа и тя е чистота
bottom of page